Beginpagina   Informatie   Voorwaarden   Privacy Policy   Contact   Wellness-Natural-Products   Link Partners   Linkruiler   GASTENBOEK   Natuur Puur Produkten   Griekse Recepten  
 
 
Producten
0
Producten
zoeken
Top 5 bestsellers
  1. diktamos, wonder..
  2. Tijm Honing, tij..
  3. Griekse Kreta Vl..
  4. tzaziki kruiden ..
  5. Olivaloe Natuurl..

aanbiedingNIEUWSBRIEF AANMELDEN
Aanmelden
nieuwsbrief en korting ontvangen
Aanmelden
  Mastiek, masticha, mastic

Masticha, Hars van de mastiekboom.
De mastiekboom groeit alleen op Chios en de naam mastiek is beschermd. De hars smaakt verrassend fris en wordt op vele manieren gebruikt. Men kan er zoete gerechten mee maken, het wordt verwerkt in het bekende paasbrood, ook wordt er likeur mee gemaakt en ouzo. Ook puur als kauwgom. Goed voor tandvlees en tandbederf, De smaak behoudt 60 keer langer dan gewone kauwgom, voor frisse adem en witte tanden.
Ook goed voor de maag en het zou helpen bij en tegen maagzweren.
Masticha ziet eruit als kandij en heeft een uitgesproken smaak. 
Het is een 100% Grieks product. Hoewel mensen probeerden mastiek aan te planten in verschillende landen in het verleden, is dit verbazingwekkend niet gelukt, Mastiek groeit alleen op Chios.
mastiek wordt herapeutisch gebruikt en ondersteund bij het verlagen van cholesterol en draagt bij aan voor het voorkomen en tegengaan van maagzweren en verlagen van de bloeddruk. Mastic wordt ook gebruikt voor Griekse delicatessen (ipovrixio), ijs (kaimaki), dranken, gebak, kauwgom, cosmetica zoals tandpasta, lotions voor het haar en de huid en parfums.


 
Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.