Beginpagina   Informatie   Voorwaarden   Privacy Policy   Contact   Wellness-Natural-Products   Link Partners   Linkruiler   GASTENBOEK   Natuur Puur Produkten   Griekse Recepten  
 
 
Producten
0
Producten
zoeken
Top 5 bestsellers
  1. diktamos, wonder..
  2. Tijm Honing, tij..
  3. Griekse Kreta Vl..
  4. tzaziki kruiden ..
  5. Olivaloe Natuurl..

aanbiedingNIEUWSBRIEF AANMELDEN
Aanmelden
nieuwsbrief en korting ontvangen
AanmeldenDiktamos is een karakteristieke Kretenzer plant. Het staat bekend als één van de belangrijkste geneeskrachtige kruiden en ondersteunt bij griep, hoofdpijn, darmsstoornissen, reuma en hartproblemen.


Dictamos (origanum dictamnus)
Kruid dat ook erondas of stamatochorto genoemd wordt.  Was reeds goed bekend in het antieke Kreta, waar het gebruikt werd als bloedstelpend middel en voor het van wonden.  Hippocrates beschreef reeds de therapeutische effecten op de maag en de ondrsteunende eigenschappen.  Er wordt ook gezegd dat wilde dieren die zich aan iets kwetsen, hun wonde tegen de plant wrijven opdat het sneller zou genezen.  Dictamos groeit enkel op steile hellingen en rotsen en daardoor is het plukken ervan altijd een gevaarlijke onderneming geweest.  Het wordt geplukt tijdens zijn bloeiperiode in de zomer.  Het wordt vandaag de dag gedronken als warme drank in de winter, maar het wordt ook vaak gebruikt als ingrediënt bij de productie van andere dranken.

Inhoud: 15 gram

verpakking kan variëren ten opzichte van afbeelding.

 

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 3,95
Aantal: Bestellen
Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.